Nieuwe fietsen

Tom Spang Tweewielers heeft veel verschillende nieuwe fietsen in het assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, maar ook elektrische fietsen vindt u terug in ons assortiment. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets komt u voor veel verschillende keuzes te staan. Er zijn verschillende fietsen te koop van verschillende merken en elke fiets en fietsmerk heeft zo zijn eigen kenmerken en specialiteiten. Onze medewerkers helpen u graag bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

Verschillende nieuwe fietsen in de winkel

Of u nu op zoek bent naar een dames- of herenfiets, een kinderfiets of een elektrische fiets, bij ons in de winkel helpen we u graag. We hebben verschillende nieuwe fietsen te koop. Zo kunt u bij ons terecht voor stadsfietsen, transportfietsen, maar ook moederfietsen vindt u terug in ons assortiment. Bij de aankoop van een nieuwe fiets, heeft u standaard 2 jaar garantie. Garantie verlengen? Ook dat is mogelijk. Daarnaast krijgt u na drie maanden een onderhoudsbeurt aangeboden in onze werkplaats. Zo kunt u zorgeloos blijven fietsen. Wilt u wat extra’s voor u fiets? Kijk dan eens bij ons assortiment fietsonderdelen en accessoires en pimp uw fiets met een nieuwe mand, een houten krat of fietstassen. In onze winkel vindt u het uitgebreide actuele aanbod. Liever een gebruikte fiets kopen? Ook dat kan bij Tom Spang Tweewielers. Naast nieuwe fietsen, vindt u in onze winkel tevens tweedehands fietsen.


Neem contact met ons op


Elektrische fietsen bij Tom Spang Tweewielers

Op zoek naar een E-Bike? Tom Spang Tweewielers heeft de perfecte E-Bike voor jou! Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste fiets. Samen zoeken we dan ook naar de E-bike die het beste bij u past, waar u zich het fijnst op voelt en waarmee u grote afstanden kunt gaan afleggen. De reden voor de aanschaf van een elektrische fiets is voor een ieder anders. Misschien bent u minder goed te been en wilt u wel in beweging blijven. Of heeft u een steuntje in de rug nodig om uw kinderen bij te blijven. Wat de reden voor de aanschaf van een elektrische fiets ook is, wij vinden de juiste fiets voor u. Neem een kijkje in onze winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Onze fietsmerken